Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

A hölgyek körében idén is hódítanak a díszes, feltűnő és merészen színes övek. A divat minden évben változik, azonban övek nélkül egyetlen ruhatár sem lehet teljes; ezek a divatos kiegészítők nem csak hasznosak, de egy megfelelően kiválasztott darab feldob bármilyen outfitet. A női övek érdekes történetéről olvashatsz egy keveset az alábbiakban.

 

 

 

Ha szeptember, akkor iskolakezdés, és újra előkerülnek az iskolatáskák, amikben nap mint nap hordozzák a gyerekek könyveiket és egyéb felszereléseiket. Mivel ezek mára jelentős súlyt képviselnek, nagyon körültekintőnek kell lennünk aziskolatáska kiválasztásakor.

 

 

A női táska a férfiak szemében olyan misztikus tárgy, amit talán sosem fognak megérteni. Mi van benne? Miért akkora? És legfőképpen minek belőle ennyi? Nos, aki táska mániás, az valószínűleg harmóniára törekszik, odafigyel az összhangra, szereti, ha öltözékéhez passzol a kiegészítő is.

 

 

 

Ha női kiegészítőkre gondolunk, leggyakrabban a táskák jutnak eszünkbe először. Ez egyrészt azért van, mert valóban szinte minden nő hord nap mint nap táskát, másrészt pedig ez egy messziről is látható kiegészítő, nem úgy, mint egy ékszer vagy karóra. A női táska éppúgy öltözteti viselőjét, mint egy ruhadarab.

 

 

 

 

Táskamánia – mikor is kezdődött?

 

„Táskát a cipőhöz, cipőt a táskához” – ma már nem vesszük komolyan ezt az egykor szigorúan betartottszabályt. A táska piac még sosem volt ennyire hatalmas. Ma már minden nő megtalálja a számára tökéletes modellt, legyen bármilyen is a stílusa és ízlése. Ráadásul férfiak számára is egyre többféle táskát terveznek. De mégis hogyan jutottunk idáig? Hogyan terjedt el ennyire ez a praktikus találmány, ami ma már megjelenésünk egyik fontos kiegészítője?

A pénztárcák története

A pénztárca kiválasztása viszonylag hosszabb távra szól, így érdemes egy igazán jót választani. Azonban azt, hogy milyen is a jó pénztárca, lehetetlen egyetemesen meghatározni, mivel mindenkinek mások az igényei, másra van szüksége.

Férfi öv vásárlási tippek és tanácsok

 

A férfiak rendszerint szeretik gyorsan letudni a vásárlást, és ez a kiegészítők terén sincs másként. Sokan úgy vannak vele, hogy az igényes megjelenés érdekében a cipőre érdemes kiemelt figyelmet fordítani, pedig van még valami, ami szintén lényeges. Igen, ez nem más, mint a férfi öv.

Hasznos tippek a női táskák külső és belső tisztítására

 

A nők gardróbjának elmaradhatatlan eleme a női táska, amely a mindennapok fontos eleme. Még ha váltogatjuk is a különféle táskákat, a gyakran viselt darabok előbb-utóbb biztosan szennyezettek lesznek, ezért azok tisztítása mellett biztosan nem mehetünk el. Míg egyes anyagokat nyugodtan kimoshatunk, addig más fajták nagyobb körültekintést igényelnek. Cikkünkben néhány hasznos tanáccsal igyekszünk azoknak szolgálni, akik szeretnék kedvenc táskájukat is mindig a legjobb állapotban tudni.

Hasznos vásárlási tippek női övek kapcsán

 

Vannak olyan kiegészítők, amelyek minden nő ruhatárában megtalálhatóak. A táskák és ékszerek mellett a női öv is tipikusan ilyen. Használatát nem csak praktikussági célok indokolják, hanem sok esetben a nőies vonalak kiemelése iránti igény is. A kínálat minden korábbinál szélesebb, ám gyakran éppen ezért nem egyszerű a szín, méret, minta és vastagság szerint is ideális típust megtalálni. Cikkünkben néhány hasznos tanáccsal igyekszünk azoknak szolgálni, akik női öv vásárlás előtt állnak.

A legideálisabb női táskák a munkához

 

Mindannyiunk gardróbjában több táska lapul, ám ha nincsen egy munka mellé ideális fajta, akkor bizony igencsak kényelmetlenek lehetnek a mindennapok. A webáruházak kínálatában körülnézve számos női táska típussal találkozhatunk, és mindegyik más és más célra alkalmas. Míg egy kis kézitáska ideális lehet ügyintézés vagy randevú mellé, addig a hétköznapokban rendszerint másféle elvárásokkal állunk a kiegészítőhöz.

A legjobb iskolatáskák és megfelelő viselésük

 

A szeptemberi hónap sok családban egyet jelent a beiskolázással. Ilyenkor nem csak a tanszerek kerülnek beszerzésre, hanem a szükséges táskák is. De mégis milyen típus a leginkább ideális akkor, amikor a gyerkőcöknek bizony igencsak súlyos holmikat kell nap mint nap magukkal cipelni? Tudta, hogy a kicsik tartását, csontozatának fejlődését is jelentősen befolyásolhatja az, milyen gyerektáskára esik a választás? Cikkünkben most azoknak igyekszünk segítséget nyújtani, akik e területen is a legjobbat szeretnék gyermeküknek.

3 elképesztően nőies műbőr táska típus, amit örökké hordanál!

Örök vita kérdése, hogy a bőr vagy a műbőr szebb, praktikusabb, elegánsabb-e. Szerencsére ma már nem igazán kell döntened a két anyag között, ha vásárlásra adod a fejed, ugyanis mindkettőből bőséges kínálat érhető el a piacon. A minőséget tekintve pedig a műbőr táskák felnőttek valódi társaikhoz.

Az alábbiakban 3 olyan műbőr táska típust mutatok be neked, amellyel nem lehet melléfogni, ha elindulsz otthonról. Egy táska ugyanis nem csak praktikus eszköz, melybe a szükséges holmikat elpakolod, de öltözéked része is, mely személyiségedről árulkodik. Mindegy, hogyan tekintesz a táskádra – hasznos kiegészítőként vagy egyszerű tárolóeszközként –, érdemes alaposan körülnézni a választás során.

Mit árul el a személyiségedről az, ahogyan viseled a kézitáskát?

 

A kiegészítők kedvelt darabjai a táskák, amelyek minden nő gardróbjában szép számmal sorakoznak. Többféle stílus, színvilág, kialakítás közül választhatunk, és a legtöbben igyekeznek a napi elfoglaltságnak, vagy ízlésüknek megfelelően letenni a voksot egyik vagy másik fazon mellett. A kézi táska évek óta töretlen népszerűségnek örvend, s nagyon sok akár vállon átdobva is használható, ezzel szabaddá téve a kezeket. De vajon mitől függ, hogy hogyan hordjuk a mindennapokban a kézi táskát? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

A női táska története - kezdetektől napjainkig

 

Vannak olyan kiegészítők, amelyek nem újkeletűek, és már évezredekkel korábban is használták azokat. A női táska tipikusan ilyen. Már a civilizáció legkorábbi szakaszaiban is szerep jutott a kis zsákoknak, amelyeket  mindkét nem előszeretettel használt. Akkoriban még nem voltak a ruhák zsebekkel ellátva, ezért szükség volt valami olyan alkalmatosságra, amiben magukkal vihették az emberek a pénzt vagy személyes dolgaikat. Mivel ezek a kis zsákok sokszor romlandó anyagból készültek, így igazán sok nem maradt ránk, s főleg festményekről, nyomatokról tudunk ezek létezéséről.

 

Mi kell egy női táskába?

 

Táska választásánál az egyik elsődleges szempont, hogy meghatározzuk, mennyi holmit hordunk magunknál, így tudjuk a táska méretét belőni. Jó kérdés azonban, hogy tulajdonképpen milyen holmikra is van szükség a mindennapokban, mi az, amit mindig magunknál hordunk?

Az ideális táska mindenkinek mást jelent

 

 

A nők többsége rajong a táskákért – de aki valamiért mégse, annak is szüksége van rá, hiszen valamiben hordania kell a holmijait. Táskából persze hatalmas a kínálat, ami nem véletlen, hiszen az igények is nagyon eltérők. Ráadásul a táskákat nem csak a funkciójuk miatt hordjuk, hanem sokszor kiegészítőként is jut számukra szerep, ezért nyilván nem mindegy, hogy esztétikai szempontból milyenek.

 

 

2018-as táskamustra- ezek a darabok hiányoznak idén a szekrényedből

 

A Szex és New York sorozat és filmek után pontosan tudjuk, mi nők, hogy a megfelelő kiegészítők kiválasztása épp olyan fontos- ha nem jobban, mint ruhaügyben a tökéletes outfit megtervezése.

Mivel a divat századunkban már nem csak szezonról szezonra, de szinte hónapról hónapra változik, segítünk egy kicsit, hogy időben tájékozódjatok 2018 brutálisan ütős táskatrendjeiről.