Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Az ideális táska mindenkinek mást jelent

2018.05.28 20:29

Az ideális táska mindenkinek mást jelent

 

 

A nők többsége rajong a táskákért – de aki valamiért mégse, annak is szüksége van rá, hiszen valamiben hordania kell a holmijait. Táskából persze hatalmas a kínálat, ami nem véletlen, hiszen az igények is nagyon eltérők. Ráadásul a táskákat nem csak a funkciójuk miatt hordjuk, hanem sokszor kiegészítőként is jut számukra szerep, ezért nyilván nem mindegy, hogy esztétikai szempontból milyenek.

 

 

Amikor táskát szeretnénk választani, több szempontot kell mérlegelnünk, hogy megtaláljuk azt, ami ideális számunkra. Fontos, hogy minden igényt alaposan gondoljunk át – mivel a piac elég széles, nem lesz szükség arra, hogy kompromisszumot kössünk, egész nyugodtan kereshetjük a „tökéleteset”.

A következő kérdéseket válaszoljuk meg magunkban:

 

  1. Mennyi holmit szeretnénk vinni a táskában? Vannak, akiknek elég, ha a telefonjuk, meg pár zsebkendő befér, mások meg a fél házat viszik magukkal mindenhová. Ha ezt a kérdést megválaszoltad, akkor már egy szempontot biztosan tudsz: hogy mekkora méretű táskára lesz szükséged, így már jelentősen szűkült a kör.
  2. Hová vinnéd magaddal a táskát? Vannak kifejezetten sportos darabok, és vannak egészen elegánsak is. Meg sok táska foglal helyet a skálán a kettő között, így van miből megtalálni azt, ami számodra ideális lenne. Mert nem mindegy, hogy bálba mész, a gyerekekkel a játszótérre, vagy egy tárgyalásra – ahogy említettük, a táska kiegészítő is.
  3. Elég az egylégterű, vagy kellenek rekeszek? Vannak, akiknek az a jó, ha minden egy helyen van, és némi kotorászás után megtalálják, amit keresnek. Mások szeretik a rendet a táskájukban is, ezért fontos, hogy sok kis zseb, több rekesz legyen, hogy mindig tudják azonnal, mit hol találnak.
  4. Melyik tetszik? A design nemcsak azért fontos, hogy a megfelelő táskát válasszuk a megfelelő alkalomra, hanem azért is, mert egy táskát akkor fog az ember szívesen viselni, ha tetszik neki. A különböző stílusokon belül tehát a saját ízlésedre is figyelj mind a szín, mind a forma, mind pedig a kialakítás terén.