Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

2018-as táskamustra- ezek a darabok hiányoznak idén a szekrényedből

2018.05.13 15:08

2018-as táskamustra- ezek a darabok hiányoznak idén a szekrényedből

 

A Szex és New York sorozat és filmek után pontosan tudjuk, mi nők, hogy a megfelelő kiegészítők kiválasztása épp olyan fontos- ha nem jobban, mint ruhaügyben a tökéletes outfit megtervezése.

Mivel a divat századunkban már nem csak szezonról szezonra, de szinte hónapról hónapra változik, segítünk egy kicsit, hogy időben tájékozódjatok 2018 brutálisan ütős táskatrendjeiről.

Az IKEA-s szatyor, azaz bevásárlótáskát mindenkinek

Ugye neked is ismerős a híres svéd áruház ikonikus kék vagy sárga bevásárlótáskája?

Meglepődsz, igaz, ha azt mondom, ez az egyik legmenőbb dolog, amit magadra aggathatsz idén?

A túlméretezett táskák már több éve hódítanak, azonban van egy trend, ami idén foglalta el a trónt ez pedig nem más, mint a szatyornak álcázott „vállravalók”.

A Balenciaga divatház úttörő mivoltában soha nem csalódtunk, ők már tavaly is a táskakollekciójuk szerves részévé tették az „IKEA-stílust”, de idén már a Chanel és több neves divatház is büszkén mutatja be „luxuszacskó” táskáit a kifutón.

Hogy miért imájuk?

Mert óriási. A vizespalackon keresztül, a laptopodon át, a vasalóig bezárólag- hé, női táska, bármi előfordulhat benne-, mindent bele tudunk suvasztani.

Mert sokoldalú. Felvehetjük a laza farmer-póló kombónkhoz, de, ha vadabbak vagyunk egy elegáns maxiszoknya és egy feszülős trikó összeállítást is feldob.

 

Ez annyira átlátszó…

És valóban, az áttetsző, műanyag táskák még mindig fénykorukat élik. Szerinted ez csak a strandra alkalmas? Nagyot tévedsz!

Vagány, bevállalós darab, és nem utolsó sorban, mivel színtelen, szinte bármihez passzol.

Jolly Joker a ruhásszekrényedben a javából!

Több fajta méretben és formában találkozhatunk vele a boltok polcain, sőt, ha webshopokon nézelődtök, még nagyobb a választék.

Ne legyen takargatnivalótok, egy 21.századi nő nem fél megmutatni önmagát.

Valójában hazudtunk, nem csak színtelen változattal találkozhattok, de a neonpink, feltűnő zöld és ehhez hasonló harsány árnyalatokat már tényleg inkább csak a vízpartra ajánljuk.

 

Kliccs-klaccs, a clutch idén is üt

A kicsi, csattal záródó retikült eddig inkább csak különleges alkalmakkor viseltük, lélegzetelállító party- vagy ünnepi szettek megkoronázásaként.

Ez egy újabb téveszme, amivel idén leszámolhatunk, ugyanis a clutch ennél többet érdemel.

Nem muszáj felöltenünk a kisestélyit, vagy a koktélruhánkat, hogy méltó „társaságot” szolgáltassunk apróbb, pénztárcaszerű táskácskánknak.

Bátran viselhetjük egy könnyed nyári ruha kiegészítőjeként, miközben randira sietünk, vagy, akár csajos vacsorára készülve is ezerrel felturbózza a jól bevált farmerünket, új szandinkat és kedvenc fehér ingünket.

Kiváncsi vagy további ütős darabra?

Mielőtt ide kattintasz, készíts be egy százas zsepicsomagot arra az esetre, ha elsírnád magad a gyönyörtől.