Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Milyen bőr típusokból készülnek táskák?

2018.01.14 18:58

Milyen bőr típusokból készülnek táskák?

 

Valódi bőr

Valódi bőr főleg a feldolgozott állati bőr szövet. Jelenleg a legnépszerűbb valódi bőr típusok az első és második réteg bőrök. Az első réteg az, ami az állaton a felszínhez legközelebb helyezkedik el. Jellemzői: kevesebb hiba, az állatok természetes szépségét adják vissza, jó a légáteresztő képessége. A második réteg bőr viszonylag laza rostos szövet. Ez az olcsóbb típusú bőr, általában vegyszerrel kezelik, vagy PVC-vel borítják.

 

Kisméretű női válltáska, bőr, rózsaszín

            Valódi bőr női válltáska

 

 PU bőr és PVC bőr a továbbiakban együttesen: műbőr.

A PU a Poliuretán rövidítése. Ez az anyag szívós, vízálló, nehéz deformálni, környezetbarát, kopásálló, könnyen kezelhető és valamennyire légáteresztő.

A PVC felosztható kemény és lágy PVC-re. A PVC bőr, vagy műbőr puhább, mint a PVC, színekben és mintákban gazdag, de a PU-hoz képest keményebb, kisebb áteresztőképességű és szakítószilárdságú.

                

             Műbőr női válltáska

 

Ragasztott bőr

Ragasztott bőr vagy rekonstruált bőr egy kifejezés a részben szintetikus bőrre. Ez egy szintetikus anyagból készült különböző típusú műanyag (általában PU, vagy PVC) és újrahasznosított bőr felhasználásával, annak érdekében, hogy bőr hatású megjelenést érjenek el. Az anyag 3 rétegből áll: legaul az újrahasznosított bőr pamuthordozón, majd ezen PU bevonat. Ez a technológia alacsony költséggel és kevesebb hulladékkal jár összehasonlítva a bőr feldolgozással.

 

A sorrend tehát így néz ki:

valódi bőr> valódi bőr második réteg > ragasztott bőr> PU bőr> PVC bőr

 

A BagNet táska webáruházban műbőr és bőr táskák széles választékát találja, a legjobb ár-érték arányban.

Válogasson termékeink közül: