Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Táska trendek 2019-ben

2019.10.05 10:25

 

A női táska a férfiak szemében olyan misztikus tárgy, amit talán sosem fognak megérteni. Mi van benne? Miért akkora? És legfőképpen minek belőle ennyi? Nos, aki táska mániás, az valószínűleg harmóniára törekszik, odafigyel az összhangra, szereti, ha öltözékéhez passzol a kiegészítő is.

 

 

 

Ahhoz viszont, hogy ezt be is tudja tartani, valóban több táskára van szükség. Még ha nem is viszi túlzásba, kell

- legalább egy téli és egy nyári kézi- vagy válltáska, amit hétköznap hord,

- egy keresztpántos, ha kényelemre és szabad kezekre van szükség, 

- egy borítéktáska vagy clutch alkalmakra,

- egy hátitáska vagy totebag utazáshoz vagy vásárláshoz,

- egy nagyméretű, „pakolós” táska szintén utazáshoz vagy ottalváshoz.

 

Ezek mind alapdarabok, a divatról, a színekről, anyagokról még nem is beszéltünk. Van, aki különleges darabokat választ, más inkább az egyszerűséget, a praktikumot részesíti előnyben. Akárhogy is legyen, minden nő a tökéletes táskát keresi, és ha „De szép a táskád! Hol vetted?” megjegyzést, vagy irigykedő pillantásokat kap rá, az mindig elégedettséggel és büszkeséggel tölti el.

 

Ősszel és télen a kabáthoz, cipőhöz passzoló táska biztos siker. Egy világos, nyári öltözéket pedig remekül feldob egy metálszínű táska vagy egy sikkes, díszített darab. Na de mik azok, amik ma nem hiányozhatnak egy táskamániás gyűjteményéből?

 

- Vödörtáska vagy batyu táska: Ezek a csinos, felül nyíló, összehúzható szájú tatyók sok dolgot elnyelnek. Bátran lehet bele pakolni, megtartja a fazonját.

- Szögletes formák: Idén hódítanak a tégla alakú táskák, ami nem hátrány, hiszen könnyebben vihetjük a laptopot, könyvet, dokumentumokat. Nem kell aggódnod, hogy aktatáska hatást kelt, egyáltalán nem így van. Igen széles az anyag- és színválaszték, nem kell beérned a barnákkal és feketékkel.

- Feltűnő színek és minták: Bár a nude-ok még mindig tombolnak, megjelentek az élénk színek is a táskákon; ilyen például a napsárga, tűzpiros, narancs, kék és zöld. Minták közül a kígyóbőr és a lánc minta a befutó.

- Övtáskák: Bizony, jól látod. Az övtáskák egy darabig cikinek számítottak (gondoljunk csak a „hasitasi” elnevezésre), ám most ismét berobbantak a divatvilágba. A választék egyre bővül, a legújabb övtáskák trendik, csinosak és persze praktikusak.

 

A nők többsége tudja milyen meglátni és megszeretni egy táskát, ám sokszor az ára miatt kénytelen otthagyni a boltban. A Bagnet webáruházban rengeteg stílusos és csodaszép táskát kínálunk elérhető áron. Nézz körül a legújabb kollekciók közt!

Válltáskák

Kézitáskák

Oldaltáska

Parti táska

Táska szett