Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Milyen táskát hordjunk nyáron?

2019.09.07 21:24

Ha női kiegészítőkre gondolunk, leggyakrabban a táskák jutnak eszünkbe először. Ez egyrészt azért van, mert valóban szinte minden nő hord nap mint nap táskát, másrészt pedig ez egy messziről is látható kiegészítő, nem úgy, mint egy ékszer vagy karóra. A női táska éppúgy öltözteti viselőjét, mint egy ruhadarab.

 

 

 

 

Minden évszaknak megvan a maga divatja nem csupán a ruhák terén, hanem a táskák piacán is. Télre inkább bőrt, műbőrt választunk, ilyenkor legelterjedtebbek a feketék, barnák, sötétkékek, bordók, mélylilák…

Nyáron viszont jöhetnek a könnyebb anyagok, hiszen a kánikulában bőrünknek is jobban esik egy textilpánt, mint egy könnyen felmelegedő, kényelmetlen műbőr, ami csúszkál is, ha izzadunk. Ilyenkor a pamutvászon táskák hódítanak, illetve a világosabb színű rostbőr és vékonyabb műbőr darabok.

 

Nagyon népszerűek és sikkesek a pasztellszínek, illetve a púder és a bézs, ami szinte mindenhez megy. Ma már minták terén is bőséges a kínálat. Nyárondivatosak a nyomott- vagy anyagukban mintás vászontáskák – gyakran hajókötélre emlékeztető, fonott pántokkal, melyek igazán megidézik a nyár hangulatát. Nem ritka, hogy ezek nagyobb méretű válltáskák, így akár strandra is ideálisak. Óvakodjunk azonban a túl sok mintától, ezért, ha ilyen táskát választunk, lehetőleg a ruha legyen egyszínű, vagy nem túl hangsúlyos mintázatú. 

 

A textil válltáskák mellett a meleg hónapokban rendkívül kényelmesek a kis női hátitáskák is. Ezek ugyanúgy elérhetők bármilyen színben, többféle anyagból. Virágok, levelek, pöttyök, elefántok, vasmacskák, csillagok… ezerféle mintájú hátizsákot találhatsz, amit aztán felhúzva már mehetsz is sétálni vagy bulizni. Méretüket tekintve is van választék: az egészen kicsi hátitáskától a normál nagyságú hátizsákig.

 

Díszítések terén nyáron nagyon trendik a rojtok, bojtok, gyöngyös és flitteres részletek, valamint a lézervágott mintázat is. A mai széles kínálatban a bohó stílus kedvelői, a praktikum rajongói és a szofisztikáltabbstílusú, elegánsabb táskák hívei is találhatnak tökéletes modellt.

 

A Bagnet táskawebáruházban többszáz női, férfi és gyerek táska közül válogathatsz. Hétköznapi és alkalmi kiegészítők várnak, de strandoláshoz, iskolába és kiránduláshoz is találsz megfelelőt.