Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Férfi öv vásárlási tippek és tanácsok

2018.11.11 19:32

Férfi öv vásárlási tippek és tanácsok

 

A férfiak rendszerint szeretik gyorsan letudni a vásárlást, és ez a kiegészítők terén sincs másként. Sokan úgy vannak vele, hogy az igényes megjelenés érdekében a cipőre érdemes kiemelt figyelmet fordítani, pedig van még valami, ami szintén lényeges. Igen, ez nem más, mint a férfi öv.

A két fő típus

 

Alapvetően kétféle férfi öv különböztethető meg. Az öltöny övek kifejezetten öltönyhöz viselendőek és alapanyaguk, valamint színviláguk is ennek megfelelően lett megalkotva. A fekete és a barna különféle árnyalatai tipikusan ide tartoznak. Ezeken felül vannak még azok az övek, melyeket farmerhoz is bátran lehet használni. Ezeknek alapanyaga gyakran bőr és textil keveréke, és esetükben inkább jutnak szerephez a trendek, mint az öltöny öveknél.

 

Passzoljon a cipőhöz

 

A férfi öv kiválasztása során érdemes azt a fontos szabályt szem előtt tartani, hogy a hozzá majd viselni kívánt cipőhöz passzoljon. Egy ideális világban ugyanolyan anyagból készülne, de ezt napjainkban igen nehéz kivitelezni, ám a széles választék lehetővé teszi, hogy rábukkanhassunk a minden szempontból ideális férfi övre.

 

Klasszikus megoldások

 

Ugyan a kínálat minden korábbinál szélesebb, de alapvetően még mindig a klasszikus megoldásokat érdemes előnyben részesíteni. Ezek alkalmi megjelenés mellé éppen úgy megfelelőek, mint akkor, ha például a munka világa által megkövetelt, öltönyhöz viselhető férfi öv típusról van szó. Fontos, hogy a bőr borítása fényes legyen, és annak színe passzoljon a lábbelihez. A csat rész esetében a minimalista megoldásokra érdemes törekedni, és kerülendő a túlzott formázás, a minták alkalmazása. A cowboy csat ideje már rég lejárt, ezt alkalmi megjelenéskor mindenképpen kerülni kell, de a hétköznapi farmer mellé sem feltétlenül bizonyulna jó választásnak.

 

Figyeljünk a tisztításra!

 

A férfi öv csak akkor szolgálja az igényes megjelenést, ha egyúttal annak tisztítására is odafigyelünk. A bőr vagy a velúr anyagok tisztításához puha rongyot érdemes használni, melyet meleg vízzel itassunk át. A makacs szennyeződések ellen valamilyen bőrtisztítót célszerű bevetni. A bőrkondicionálók is remek választásnak bizonyulnak, és gondoskodnak arról, hogy az alapanyag sokáig megőrizze szépségét és minőségét.

 

Férfi övek széles választékban elérhetők webáruházunkan!

Rendeljen online, hiszen sokféle megoldás közül válogathat!