Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Hasznos tippek a női táskák külső és belső tisztítására

2018.10.15 19:44

Hasznos tippek a női táskák külső és belső tisztítására

 

A nők gardróbjának elmaradhatatlan eleme a női táska, amely a mindennapok fontos eleme. Még ha váltogatjuk is a különféle táskákat, a gyakran viselt darabok előbb-utóbb biztosan szennyezettek lesznek, ezért azok tisztítása mellett biztosan nem mehetünk el. Míg egyes anyagokat nyugodtan kimoshatunk, addig más fajták nagyobb körültekintést igényelnek. Cikkünkben néhány hasznos tanáccsal igyekszünk azoknak szolgálni, akik szeretnék kedvenc táskájukat is mindig a legjobb állapotban tudni.

Szennyeződések és fertőzések

 

A női táska rendszerint velünk van a nap folyamán, és minden odafigyelésünk ellenére is gyakran nyúlunk hozzá szennyezett kézzel. A láthatatlan mikrobák nem csak a táska fülein tapadnak meg, hanem a táska belsejében is. Ebben persze fontos szerepet játszanak azok a szennyeződések is, amelyek a táskába került termékekről, holmikról tapadnak meg a kiegészítő belsején. A kézkrémek, szempillaspirálok és rúzsok legalább annyi baktériumot tartalmaznak, mint az okostelefon vagy a lakáskulcs. A bőr női táska szivacsos felületei kiváló búvóhelyet biztosítanak a baktériumoknak és ez ideális környezet számukra a szaporodáshoz is. Az antibakteriális törlőkendők átmeneti megoldásnak megfelelőek, de a táska külső és belső tisztítása mellett biztosan nem mehetünk el.

 

Textil táskák és bőr női táskák

 

Ha textil táskát szeretnénk tisztítani, akkor igen könnyű dolgunk van, ugyanis ez mosógépben egyszerűen kimosható. Érdemes kifordítani a kiegészítőt, így kívül-belül tisztává varázsolja majd a készülék kedvencünket. Akkor is megtalálhatjuk azonban az ideális módszereket a tisztításra, ha nem textilből készült a táska. A hasított bőr táskákhoz beszerezhetünk speciális tisztítószereket. A sima bőr táskákkal otthon is boldogulhatunk, hiszen csak bőrápoló tejre van hozzá szükség. Impregnáló használatával a zsíros foltok keletkezését előzhetjük meg, a fém csattok pedig puha ruhával és kevés mosószerrel varázsolhatóak tisztává.

 

 Szagtalanító spray táskára?

 

A táskák gyakran árasztanak kellemetlen szagot, amelytől felületi tisztítással nehéz megszabadulni. Ilyenkor tesz jó szolgálatot a főként cipők szagtalanítására használt spray. Keressünk egy nagy műanyag zsákot, amibe belefér a táska. Fújjunk bele egy nagy adag spray-t, majd tartsuk benne táskánkat legalább huszonnégy órán keresztül, a végeredmény pedig kellemes illatú táska lesz.

 

Női táska webáruházunk termékei között megtalálható számos táska típus. Ha vásárolni szeretne csak válogasson kínálatunkból kedvére!

Válltáska

Kézitáska

Keresztpántos táska, oldaltáska

Partitáska

Pénztárca

Hátitáska

Táska szett

Övtáska

Gyerektáska

Hátitáska, hátizsák