Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Hasznos vásárlási tippek női övek kapcsán

2018.10.07 18:15

Hasznos vásárlási tippek női övek kapcsán

 

Vannak olyan kiegészítők, amelyek minden nő ruhatárában megtalálhatóak. A táskák és ékszerek mellett a női öv is tipikusan ilyen. Használatát nem csak praktikussági célok indokolják, hanem sok esetben a nőies vonalak kiemelése iránti igény is. A kínálat minden korábbinál szélesebb, ám gyakran éppen ezért nem egyszerű a szín, méret, minta és vastagság szerint is ideális típust megtalálni. Cikkünkben néhány hasznos tanáccsal igyekszünk azoknak szolgálni, akik női öv vásárlás előtt állnak.

Széles és vékony- mindkettő jól jöhet

 

Az övek kiválóan alkalmasak arra, hogy kiemeljék a derekat. A jól eltalált típussal karcsúbbá varázsolható az, vagy akár a fiús alkatúak számára is nőies sziluett teremthető. Ha az alapruhatár darabjait szeretnénk beszerezni, akkor egy széles és egy vékony övnek mindenképpen célszerű helyet kapnia a gardróbban. A széles verzió segítségével drámai hatást érhetünk el, és a megfelelő testalkathoz társítva azt karcsúsíthatunk sokat ezen a nők számára kritikus területen. A vékony övek inkább alkalmasak az elegáns ruhadarabokhoz, és egyúttal jól öltözött megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

 

Trendi és klasszikus- nem mindegy, melyikre esik a választás

 

Az üzletek női öv kínálatában nézelődve színes, mintás, felületükön domború motívumokkal ellátott darabokkal egyaránt találkozhatunk. De vajon mennyire érdemes bátornak lenni a választás során?  Az ocelotmintás vagy kék, piros színek főként azok számára ajánlottak, akik elégedettek alakjukkal, és szívesen felhívnák a figyelmet a derékra egy mutatós, trendi övvel. Ugyan ezek iránt is sokan érdeklődnek, de az igazi favoritnak még mindig a klasszikus színek és formák bizonyulnak. Az olyan semleges színekkel, mint a fekete, a barna, a bézs vagy a fehér biztosan nem lőhetünk mellé, ráadásul ezek szinte bármilyen ruhadarabbal és stílussal kiválóan kombinálhatóak.

 

Fontos a testalkat is!

 

Természetesen öv választás során célszerű a testalkatot is figyelembe venni. A vastag derékkal rendelkezők számára a sötét színek a javasoltak, melyek karcsúbbnak mutatják az idomokat. Azok a nők, akik fiús alakkal rendelkeznek, és nem látszik náluk egyértelműen a mell-derék-csípő sziluett, jól járhatnak a laza megoldásokkal, a ruhák fölé viselt övekkel, amelyek megtörik a téglalap-alakot. A homokóra alakú nők szívesen emelik ki a karcsú derekat, s ehhez akár a feltűnő színek is remek választásnak bizonyulhatnak.

 

A legfontosabb, hogy optikailag elősegítse a női öv a vonzó megjelenést és egyúttal kiváló minőséget is képviseljen az.

 

Webáruházunk számos lehetőséget kínál, ami a női öveket illeti. De vannak férfiaknak is övek webáruházunkban! Válogasson termékeink közül és garantáltan nem fog csalódni a minőségben!