Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

3 elképesztően nőies műbőr táska típus, amit örökké hordanál!

2018.08.19 21:36

3 elképesztően nőies műbőr táska típus, amit örökké hordanál!

Örök vita kérdése, hogy a bőr vagy a műbőr szebb, praktikusabb, elegánsabb-e. Szerencsére ma már nem igazán kell döntened a két anyag között, ha vásárlásra adod a fejed, ugyanis mindkettőből bőséges kínálat érhető el a piacon. A minőséget tekintve pedig a műbőr táskák felnőttek valódi társaikhoz.

Az alábbiakban 3 olyan műbőr táska típust mutatok be neked, amellyel nem lehet melléfogni, ha elindulsz otthonról. Egy táska ugyanis nem csak praktikus eszköz, melybe a szükséges holmikat elpakolod, de öltözéked része is, mely személyiségedről árulkodik. Mindegy, hogyan tekintesz a táskádra – hasznos kiegészítőként vagy egyszerű tárolóeszközként –, érdemes alaposan körülnézni a választás során.

  1. Szorítsd magadhoz

Lehetnek dolgos hétköznapok, vagy egy hétvégi kiruccanás a barátnőiddel, a borítéktáska a legtöbb ruhád pompás kiegészítője lesz. A csuklópánt használatával igazán lezser és divatos hangulatot kölcsönözhetsz a megjelenésednek. Ennek a műbőr táskának a klasszikus színek állnak igazán jól, de nem idegenkedik például a meleg mustárszíntől, a rozsdanarancstól, de akár még az ennél élénkebb kinézettől sem. Mivel ez a típus elegánsabb megjelenést kölcsönöz, ezért leginkább színházban, koraesti fogadáson, megbeszélésen vagy vacsorával egybekötött randevún tudom igazán elképzelni.

  1. Szimpla fekete

Egy fekete műbőr táskát évszaktól és időjárástól függetlenül felvehetsz. Lehet hó, szél, levélhullás vagy napsütés, a fekete szín sosem fog kimenni a divatból. Hangulatodtól függően akár gyönggyel, flitterrel vagy bármi más kiegészítővel feldobhatod, biztos lehetsz benne, hogy jól fog mutatni. Ez az a táska típus, amit nem egyetlen eseményre vesz meg az ember, hiszen a fekete szín a legtöbb ruhához passzol. Ha többfunkciós táskát szeretnél, a szimpla fekete lesz a megfelelő választás.

  1. Vissza a hátizsákhoz

Felejts el, hogy hátizsákot kizárólag a kisiskolások hordhatnak. Ha igazán vagány és fiatalos küllemet szeretnél, akkor a hátizsák a te választásod. Noha ez a fajta táska leginkább a nyári ruhatárad hasznos kiegészítője lehet, a megfelelő öltözettel egy laza őszi városi sétára, vagy egy könnyedebb kirándulásra is kitűnő választás. A hátizsák a fiatalos kinézett mellett praktikusságot is hordozhat magában: tökéletes választás a biciklivel közlekedők számára.

Bármilyen női táskáról is legyen szó, hozzánk bármikor nyugodtan fordulhatsz! Nem csak minőséget, de kedvező árakat is biztosítunk minden termékünk mellé, ezért megéri a női táska webáruházunkból rendelned.