Kérdése van? Hívjon minket! +36209433720

Blog

Mit árul el a személyiségedről az, ahogyan viseled a kézitáskát?

2018.07.29 08:23

Mit árul el a személyiségedről az, ahogyan viseled a kézitáskát?

 

A kiegészítők kedvelt darabjai a táskák, amelyek minden nő gardróbjában szép számmal sorakoznak. Többféle stílus, színvilág, kialakítás közül választhatunk, és a legtöbben igyekeznek a napi elfoglaltságnak, vagy ízlésüknek megfelelően letenni a voksot egyik vagy másik fazon mellett. A kézi táska évek óta töretlen népszerűségnek örvend, s nagyon sok akár vállon átdobva is használható, ezzel szabaddá téve a kezeket. De vajon mitől függ, hogy hogyan hordjuk a mindennapokban a kézi táskát? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

Egyszerűség és praktikusság

 

Főként a kisméretű kézi táska fazonok esetében hordhatjuk azokat közvetlenül a test mellett, akár alányúlva annak. Aki az ilyen apró táskákat részesíti előnyben, az a praktikusságot és a szabadságot részesíti előnyben, és nem szívesen köti le magát egy-egy méretesebb darab cipelésével. A klasszikus viselés egyébként rendszerint az egy vállon átdobott verzió szokott lenni, amelyhez azonban megfelelő méretű fülre is szükség van. Sokan kifejezetten ez alapján választanak, ami a praktikusság iránti igényről árul el sokat. Hasonlóképp funkcionális szempontok érvényesülnek akkor, ha a kézi táska oldaltáska jelleggel hordott. Amennyiben a test előtt helyezkedik el, akkor tulajdonosa szeret kontrollt gyakorolni és ugyanakkor biztonságra is törekszik.

 

Lazaság és elegancia

 

A keresztben átdobott kézi táska viselhető a test mögött elhelyezkedve is. Az ilyen megoldást választók szabad szelleműek és szeretnék lazán megélni mindennapjaikat. A funkcionalitás és az önálló gondolkodásmód együttesen jellemzik a viselőt, és a stílusosság is fontos szerepet játszik életében. Azok a nők viszont, akik könyökükre akasztva, egy kézen viselik a táskát, pontosan tudják, hogyan használják ki a nőiességükben rejlő erőt, váljanak igazi dívává és elegáns nővé. Az így hordott táskák tulajdonosai arra is szeretik felhívni a figyelmet, hogy minőségi, akár prémium kategóriás darabot tudhatnak magukénak.

 

Egy jól megválasztott kézi táska hozzájárulhat ahhoz, hogy megjelenésünket vonzóbbá, igényesebbé varázsolhassuk, és egységes stílust teremtsünk alkalomtól függően. Érdemes a minőségre törekedni táskaválasztás során, hiszen ezen az időtállóság múlhat. A saját stílus kialakítása során legtöbben személyiségünket is belevisszük a dologba, és ez a táskák választásakor és viselésekor sincsen másként.

Kézitáskáink és oldaltáskáink minden igényt kielégítenek.